Galleri

Kira Kjærgaard, Børn og Unge Psykolog med Praksis på 2. sal af Adelgade 115 i Skanderborg. Jeg prioriterer rolige rammer med en hjemlig fornemmelse. I mit lokale er der indrettet med sofa og lave lænestole. jeg har mange puder og et lille udvalg af dimseting, så børn og unge, kan trække strømpefødderne op under sig og sætte sig godt til rette. Hvis man ahr brug for, at dimse lidt med en ting, mens vi taler, så er man meget velkommen til det.

På væggene er der enkelte billeder og en meget stor tavle. Jeg tegner og skriver ofte mens jeg taler med børn og unge. Det gør ordene og værktøjerne tydeligere og giver muligheden for at tage et billede med sig hjem, hvis der er noget man gerne vil huske.

I vores to rolige venteområder er man velkommen til at tage plads og skænke sig en kop kaffe, the eller et glas vand. Forældre, som venter, mens deres barn har en samtale er også meget velkomne til at fylde koppen mere end en gang.

Fordi lokalerne ligger på hovedgaden i Skanderborg, er det også en mulighed, at forældre eller andre, som venter, kan benytte tiden til en strøgtur eller en gåtur i den smukke natur rundt om Skanderborg sø.

Børn og Unge Psykolog Kira Kjærgaard med Praksis i Skanderborg

mail@psykologkirakjaergaard.dk

Tlf: 30 11 99 64

I Psykologpraksisfællesskabet på 2. sal af Adelgade 115 i Skanderborg er vi 3 psykologer med forskellig fagekspertise.

Kira Kjærgaard, autoriseret Børn og Unge Psykolog, specialist i klinisk psykologi.

Læs mere om mig på www.psykologkirakjaergaard.dk

Bente Monrath er psykolog og certificeret parterapeut med speciale i stressbehandling og krisehåndtering, både individuelt og i parforhold.

Læs mere om Bente på www.psykologerne-skanderborg.dk

Anne Braüner er psykolog og uddannet hypnoterapeut og bruger derfor hypnose som værktøj i terapien.

Læs mere om Anne på http://psykologannebrauner.dk